Skip to content

Pasirana domaća rajčica

Pasirana rajčica – „Zalogaj zdravlja iz OPG Pavlić“

Odabrali smo ovaj proizvod u programu „Mršavimo zajedno“ jer pasirana rajčica proizvedena u OPG Pavlić proizvod je Hrvatskog sela kontroliranog porijekla. Proizvedeno na tradicionalan način poštivajući prirodne zakonitosti proizvodnog procesa. Rajčica se procesno i termički obrađuje na vrlo niskim temperaturama kako bi se očuvala punoća okusa i sva nutritivna svojstva zbog kojih nam je rajčica neophodna u prehrani. Iznimno je važan proizvodni proces kod prerade rajčice jer sastojak Likopen ima mnogo veću iskoristivost u proizvodima nego u svježoj rajčici te se uz primjenu topline oslobađaju i drugi karotenoidi poput beta-karotena.
Likopen ima najjače antioksidativno djelovanje od svih karotenoida prisutnih u namirnicama, dvostruko snažnije od beta-karotena i deset puta snažnije od alfa-tokoferola u neutraliziranju slobodnih radikala.
Između ostalog ovaj proizvod ima malu energetsku vrijednost (samo 31 kcal na 100 g), s obzirom na to da sadrži 5,9 g ugljikohidrata, 1,3 g bjelančevina, 0,2 g masti i 1,2 % dijetalnih vlakana idealan je da se nađe na meniju naših kandidata. Osim navedenog povećava i izlučivanje vode iz organizma, dobro djeluje na srce i krvotok, regulira probavu i snižava krvni tlak. Bogat je pektinima i mnogim organskim kiselinama, koji aktiviraju probavne procese i sprječavaju negativno djelovanje nepoželjnih bakterija.
Pasirana rajčica iz OPG Pavlić obogatiti će svako jelo svojom crvenom bojom i ugodnim slatkasto-kiselkastim okusom uz pozitivni utjecaj na Vaš metabolizam i zdravlje.

Neto količina Pakiranje
1000 ml/kom 6 kom

 

About Us

    Pasirana rajčica – „Zalogaj zdravlja iz OPG Pavlić“

    Odabrali smo ovaj proizvod u programu „Mršavimo zajedno“ jer pasirana rajčica proizvedena u OPG Pavlić proizvod je Hrvatskog sela kontroliranog porijekla. Proizvedeno na tradicionalan način poštivajući prirodne zakonitosti proizvodnog procesa. Rajčica se procesno i termički obrađuje na vrlo niskim temperaturama kako bi se očuvala punoća okusa i sva nutritivna svojstva zbog kojih nam je rajčica neophodna u prehrani. Iznimno je važan proizvodni proces kod prerade rajčice jer sastojak Likopen ima mnogo veću iskoristivost u proizvodima nego u svježoj rajčici te se uz primjenu topline oslobađaju i drugi karotenoidi poput beta-karotena. Likopen ima najjače antioksidativno djelovanje od svih karotenoida prisutnih u namirnicama, dvostruko snažnije od beta-karotena i deset puta snažnije od alfa-tokoferola u neutraliziranju slobodnih radikala. Između ostalog ovaj proizvod ima malu energetsku vrijednost (samo 31 kcal na 100 g), s obzirom na to da sadrži 5,9 g ugljikohidrata, 1,3 g bjelančevina, 0,2 g masti i 1,2 % dijetalnih vlakana idealan je da se nađe na meniju naših kandidata. Osim navedenog povećava i izlučivanje vode iz organizma, dobro djeluje na srce i krvotok, regulira probavu i snižava krvni tlak. Bogat je pektinima i mnogim organskim kiselinama, koji aktiviraju probavne procese i sprječavaju negativno djelovanje nepoželjnih bakterija. Pasirana rajčica iz OPG Pavlić obogatiti će svako jelo svojom crvenom bojom i ugodnim slatkasto-kiselkastim okusom uz pozitivni utjecaj na Vaš metabolizam i zdravlje.
    Neto količina Pakiranje
    1000 ml/kom 6 kom