Skip to content

O Nama

Dobro došli na naše stranice !

Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Pavlić već se nekoliko desetljeća bavi konvencionalnom i ekološkom poljoprivrednom proizvodnjom voća, povrća i žitarica na poljoprivrednim površinama od cca. 15 ha.

1970. započinje tradicija uzgoja i prerade kupusa, danas Hrvatske autohtone vrste, poznate kao „Varaždinsko zelje“ koja se očuvala do danas uz korištenje tradicionalnih procesa i receptura.

2004. godine pokrećemo projekt ekološkog uzgoja već pomalo zaboravljene voćne vrste bazge. Na površini od pet hektara zasađena je prva registrirana plantaža u Republici Hrvatskoj te voćne vrste pod ekološkim nadzorom. Plantaža broji 2500 stabala bazge sortimenta „Haschberg“, zasađenih u prirodno netaknutom i zaštićenom okruženju na lokaciji Općine Orle.

2007. godine uspostavljamo proizvodni pogon za preradu voća i povrća te započinje razvoj prvih ekoloških prerađevina na bazi cvijeta i bobica bazge. U suradnji sa stručnim timom agronoma i prehrambenih tehnologa razvijamo asortiman jedinstvenih i prepoznatljivih domaćih i ekoloških proizvoda.

2008. godine podižemo mladi voćnjak dunje „Leskovače“, te proširujemo proizvodni program na uzgoj povrtnih kultura: rajčice, cikle, krumpira…

Naša misija je objediniti cjelokupni proces proizvodnje od uzgoja i prerade do finalnog proizvoda, već dosad i pomalo zaboravljenih tradicionalnih biljaka, uz poštivanje ekoloških i prirodnih zakonitosti.About Us

    Dobro došli na naše stranice !

    Obiteljsko poljoprivredno gospodarstvo Pavlić već se nekoliko desetljeća bavi konvencionalnom i ekološkom poljoprivrednom proizvodnjom voća, povrća i žitarica na poljoprivrednim površinama od cca. 15 ha. 1970. započinje tradicija uzgoja i prerade kupusa, danas Hrvatske autohtone vrste, poznate kao „Varaždinsko zelje“ koja se očuvala do danas uz korištenje tradicionalnih procesa i receptura. 2004. godine pokrećemo projekt ekološkog uzgoja već pomalo zaboravljene voćne vrste bazge. Na površini od pet hektara zasađena je prva registrirana plantaža u Republici Hrvatskoj te voćne vrste pod ekološkim nadzorom. Plantaža broji 2500 stabala bazge sortimenta „Haschberg“, zasađenih u prirodno netaknutom i zaštićenom okruženju na lokaciji Općine Orle. 2007. godine uspostavljamo proizvodni pogon za preradu voća i povrća te započinje razvoj prvih ekoloških prerađevina na bazi cvijeta i bobica bazge. U suradnji sa stručnim timom agronoma i prehrambenih tehnologa razvijamo asortiman jedinstvenih i prepoznatljivih domaćih i ekoloških proizvoda. 2008. godine podižemo mladi voćnjak dunje „Leskovače“, te proširujemo proizvodni program na uzgoj povrtnih kultura: rajčice, cikle, krumpira... Naša misija je objediniti cjelokupni proces proizvodnje od uzgoja i prerade do finalnog proizvoda, već dosad i pomalo zaboravljenih tradicionalnih biljaka, uz poštivanje ekoloških i prirodnih zakonitosti.